Thursday, August 5, 2010

Dictionar Euro-Atlantic - ultima emisiune - invitat Igor Munteanu

Astazi am avut probabil ultima mea emisiune ca si moderator al emisiunii Dictionar Euro Atlantic - iar in aceasta emisiune am avut drept invitat pe dl Igor Munteanu, Director IDIS-Viitorul, nominalizat pentru postul de Ambasador al Republicii Moldova in SUA.

Ziceam ca astazi a fost probabil ultima emisiune ca si moderator - imi amintesc cu placere ca aceasta emisiune am moderat-o, in calitate de comentator politic, deci si participant, din octombrie 2008. Si acum cu mahnire, dar si bucurie pentru ca am avut parte de ascultatori buni, ma uit inapoi.

Dupa aproape 2 ani de activitate voluntara la aceasta emisiune parasesc Dictionarul de la Vocea Basarabiei si continui sa sper ca subiectele relatiilor euro-atlantice, UE si NATO, dar si a realitatilor din Republica Moldova cu impact asupra realatiilor tari noastre cu statele europene si atlantice, cu organizatiile din regiune, vor reveni la Vocea Basarabiei mai puternic, si nu doar la Radio, dar si in casele noastre.

Pentru ca sa impartasesc cu voi aceasta ultima emisiune am hotarat sa plasez un link - iar in paralel vedeti si o noua prezentare a Blogului, mai traditionala - si aceasta pentru ca astazi unul din radio-ascultatorii emisiunii a mentionat ca nu a reusit sa posteze pe blogul meu recent. Pentru ca sa avem posibilitatea sa comunicam si in continuare imi schimb inapoi prezentarea blogului si va prezint conexiunea/linkul spre interviul de azi cu Igor Munteanu, Director IDIS-Viitorul, persoana nominalizata pentru postul de Ambasador al Republicii Moldova in SUA, discutand importanta relatiilor Republicii Moldova cu Statele Unite ale Americii:

Radio Vocea Basarabiei
Dictionar Euro Atlantic din 05 august 2010, invitat Igor Munteanu


http://www.voceabasarabiei.net/index.php/stiri/politica/10116-audiodictionar-euro-atlantic-din-05-augus-2010-invitat-igor-munteanu

1 comment:

Anonymous said...

Bravo, Vlad!