Thursday, September 16, 2010

(AUDIO) Vlad Lupan: ”Ei să pună virgula, iar noi promitem să punem punctul”

Imi cer scuze pentru lipsa de postari in ultimul timp. Programul de lucru nu-mi permite sa scriu acum mesaje sau analize, dar cel putin am dat un interviou, pe care din cauza timpului redus la dispiozitie iarasi il pun pe blog cu intarziere.
----------------------

Invitatul emisiunii din această sptămână este consilierul prezidențial pe problemele de politică externă, Vlad Lupan. Discuția începe cu un comentariu despre ”eșecul” referendumului, despre care Vlad Lupan spune: „Am avut senzatia că nu s-a înțeles la nivel național ce se vrea de la acest referendum. În acest caz, a contat parțial și unitatea între partide”.

Diferența între partidele din RM și cele de peste hotare, ne explică Lupan, e că la noi se votează pentru persoană nu pentru partid sau doctrină, de unde și întrebarea unora la referendum : „Pentru cine voi vota la referendum?”.

---------------------
Mai mult pe linkul spre Blogul Stelei Popa:
http://stelapopa.unimedia.md/2010/09/09/12140/

2 comments:

ana said...

ma bucur ca ati devenit vicepresedinte al pl-ului, cred ca pl-ul a castigat foarte mult prin aparitia d-voastra. mult succes, dar ar fi bine daca ati pastra blogul activ, mai ales tinand cont de noua d-voastra pozitie si de faptul ca alti membri importanti ai pl-ului nu au bloguri. nu de alta, dar sunt ultte critici de transmis, e bine daca stii ca cineva le si citeste si le poate transmite mai departe :)

Falvo said...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro