Thursday, June 16, 2011

De ce il Votam pe Dorin Chirtoaca!

Dorin - un primar gospodar, Speranța noastră.

Dorin Chirtoacă este un primar tânăr și de succes al orașului Chișinău, care a fost capabil să salveze capitala de faliment după alegerea sa în 2007.

Bilanțul realizărilor sale în această scurtă perioadă de timp, de mai puțin de patru ani, este impresionantă:
- 102 troleibuze noi pentru oraseni,
- peste 100 de terenuri de joaca pentru copiii nostri,
- sisteme noi de aprovizionare de apă pentru suburbii, instalații de canalizare,
- eliminarea mirosului urât,
- protejarea Lacului Valea Morilor
- un sistem de iluminare a străzilor centrale ca în capitalele europene
- intelegere de colaborare cu parteneri din regiunea Saxonia si orasul Dresda, privind fondul locativ, drumuri si proiecte de dezvoltare a oasului Chisinau.
Am enumerat doar câteva din realizările primarului liberal.

Acest manager dinamic și grijuliu cu viziunea sa a unui Chișinău prosper candidează acum în turul 2, decisiv, la postul de primar în alegerile din 19 iunie 2011.

Dorin Chirtoacă, cu planul său de dezvoltare a orașului, va propulsa Chișinăul înainte, prin investiții locale și internaționale, care la rândul lor vor crea locuri de muncă mai multe și mai bine plătite. El a lansat deja Parcul Tehnologic Ciocana, unde vor fi create locuri noi de muncă. Astfel de realizări le va da posibilitate locuitorilor și în special tineretului să nu plece peste hotare, dar să rămână in oraș și să câștige bani suficienți ca să-și îmbunătățească condițiile de trai. Lui Dorin Chirtoacă îi pasă de familiile unite și de o imagine pozitivă a orașului Chișinău.

Chirtoacă va construi drumuri noi, mai bune și curate, cu suficiente spații de parcare și un sistem de transport public modern. Aceasta va ajuta la o siguranță mai mare pe drumuri, o circulație mai bună și fără ambuteiaje, precum și va reduce costul de reparație și menținere a automobilelor. Dorin știe că o astfel de investiție necesită o sumă importantă de bani, care este necesară și este o investiție bună pentru oraș, pentru că o infrastructură bună este precondiția pentru a atrage investitorii și a crea mai multe locuri de muncă.

Dorin Chirtoacă va renova și termoizola blocurile de apartamente, care sunt într-o stare precară. De asemenea, el va amenaja curțile blocurilor cu lumini și zone de odihnă-recreație. Prin aceste acțiuni el va îmbunătăți condițiile de viață a locuitorilor orașului, va reduce facturile la energie și va crea o mai mare siguranță personală. Adițional la aceste acțiuni, Dorin Chirtoacă va avea grijă ca proiectul pentru tinerele familii, Prima Casă, să continue cu succes. Prin aceasta el dă tinerei generații un viitor în oraș și orașului un viitor cu tineretul.

Dorin Chirtoacă a demonstrat că deși este un manager tânăr, el este competent și experimentat, precum și un primar căruia îi pasă de oamenii din Chișinău. El a demonstrat odată că a reușit să înfrângă rezistența unor partide depășite de timp în cadrul Consiliului Municipal și la nivel național. O mai poate face încă o dată. Prin planul pentru dezvoltarea orașului și viziunea sa realistă a unui viitor frumos pentru capitală, el va duce cetățenii într-o perioadă de bunăstare și va ghida orașul în familia capitalelor europene.

Tocmai de aceasta, toți care vor să își găsească locuri de muncă, salarii mai bune, drumuri noi și curate, apartamente renovate și ogrăzi amenajate, trebuie să voteze pentru primarul actual, un primar de succes, Dorin Chirtoacă și pentru planul și viziunea sa pentru Chișinău.

Cetățenii orașului Chișinău au de ales între corupția PCRM și un primar cinstit. Alegerea este între Pericol și Speranță. Iata de ce Vă îndemn să votați pentru un primar care a lucrat pentru oraș. Alegerea este între Chirtoacă, care a lucrat pentru fiecare din noi și unul care doar promite. Iata de ce votăm Speranța!

Votăm Dorin Chirtoacă! Fiecare vot contează!

4 comments:

Anonymous said...

Ura, Ura, Ura Chirtoaca

Anonymous said...

!!!!!!!!!!!!!ATENTIE- ATENTIE - ATENTIE !!!!!!!!!!!!

PCRM SI KREMLINUL VOR CA OAMENII SA-SI PIARDA ORICE SPERANTA (!!!!!!SA-I DESCURAJEZE !!!!!) SI SA NU MAI VOTEZE P-U DEMOCRATIE, CICA EI (COMUNISTII) AU CISTIGAT MAJORITATEA IN CONS MUNICIP CHISINAU, CU 26 DE MANDATE---------------------------------------------------- ACEASTA ESTE O SPECULATIE SI E SPECIAL FACUTA DE CATRE KREMLIN ------------------------------ ATENTIE - ATENTIE INTRATI PE http://www.alegeri.md/ SI VETI VEDEA CA AIE ARE IN SUMA 48.94% DIN CONSILIU IAR COMUNISTII DOAR
46.11% - PUNETI-VA INTREBAREA CUM EI (COMII) POT SA AIBA MAJORITATEA CU 46.11%?????? + LA ASTEA AU MAI RAMAS 4.95% VOTURI DIN CEI CARE NU AU TRECUT PRAGUL LECTORAL SI AUTOMAT FOR FI DISTRIBUITE """"""EGAL"""" LA TOTI CEI CARE AU TRECUT------------------------------------- ATENTIE ATENTIE ATENTIE : O DIVERSIUNE A COMUNISTILOR SI A KREMLINULUI !!!!!!!!!! ======================================================================LA FEL AU PROCEDAT PINA LA 5 IUNIE 2011 CIND AU SCOS SONDAJE POZITIVE SI SUPER POZITIVE CA CHIRTOACA VA CISTIGA DIN PRIMUL TUR, SI CA REZULTAT MULTA LUME NU S-A DUS LA ALEGERI CREZIND CA CHIRTOACA VA CISTIGA SI FARA VOTUL LOR!!!!!!!!!!!!! TRIMITE LA TOTI

Anonymous said...

Vlad, sincer te stimez si desi nu pot spune ca te cunosc apropiat, vazandu-te in lucru am o stima cea mai mare pentru capacitatile tale. Spre regret, in partid esti cam in minoritate - nepotu s-a facut un fel de godea pana la iesire din pldm-adica infumurat, zvizdos ( ca sa nu spun pe nume modelului lui de comportare), arogant si tot asta pe fonul aceleasi pasivitati in exercitarea atributiilor functionale. Eu personal m-am saturat de razboiul stelelor care se petrece in oras-adica lupta intre Binele cu Rau, vreau in 2011 ceva concret. poate sa mi ofere aceasta concretica D.C.? raspund ferm-nu.
In 2007 activam practic in sinul partidului (cu P mare :-)) si (vorba romanului pruto-nistean) necatand la toate astea am votat cu Dorin, asteptand ceva mult mai mult si dorind poate un echilibru in societate ( ca cetatean). Echilibru шатко-валко este, în rest - nimic. Ai făcut o prezentare adecvată și detaliată a realizărilor, dar sincer nu ți se pare cam puțin pentru 4 ani într-o capitală europeană?
și aș fi vrut totuși să mi răspunzi ( să mi răspundeți) la o întrebare - Câte terenuri pentru copii puteau fi construite cu 2,5 mln. lei - comisionul care a încasat acest belaz-camaz trans naiba sa iee...?

Cu respect, E.

Anonymous said...

La ce atata vorba? Oare trebuie acuma sa turnam apa la moara lui Dodon? Ori poate dl/dna E. este din echipa PCRM?
Este clar la toata lumea, ca nu putem negocia direct cu Toyota Motor Corporation, de exemplu, din Japonia (or. Toyota, Tokio) daca in R. Moldova dealer oficial este Toyota-Centru-Chisinau "Continent". Mai ales la un tender sau daca e vorba de un credit. La un tender (eventual; daca am achizitiona transport) ar participa nu Corporatia, care-i la 10 mii de km, ci dealerul din regiune. Asa si uzina din Belarus: daca este un dealer in Romania, acesta vizeaza toate vanzarile din zona; Moldova, Bulgaria, Ungaria, Serbia etc. Tenderul a fost deschis, au participat mai multi, totul a hotarat corelatia pret/calitate. Nimeni nu a cedat, toti participantii nu se plang, iar comunistii construiesc "versiuni" din nimic. Oare chiar nu este clar? Nu trebuie sa ne dam manipulati. Mai ales ca avem numai ziua de azi pentru ai convinge pe cei indecisi.
S-a facut foarte mult in ultimii 4 ani, mai mult decat au facut comunistii in 8 ani. Totodata nu trebuie sa uitam, ca Dorin a fost hartuit, si financiar, si la direct; comunistii se jucau (prin politie etc.) cu Dorin ca un motan cu un soricel. Nu trebuie sa uitam batjocura. Tot ce s-a adunat de zeci de ani, case pentru refugiati, politisti, judecatori etc., tot a fost revarsat in capul lui Dorin, stiind ca n-are bani. Tot ce n-au facut comunistii anterior, se cerea urgent de la noua administratie a Primariei. Comunistii organizau actiuni in judecata, sechestrarea averii municipale; era gata sa fie sechestrat si transportul public, numai sa-l umileasca pe Dorin. Se faceau pichete, proteste, capturari ilegale de apartamente etc. Pana si bradul era smuncit pentru a umili tanarul Primar general. Hai sa fim seriosi. Daca cineva are o pretentie proprie - s-o spuna lui Dorin, dar sa nu strice dispozitia si avantul electoratului.
Doar nu este echipa aceasta din talhari, cum sunt ce-i din banda comunista. Ei si miliarde au furat, ei si documente oficiale falsifica, ei si intre consilieri au incalzit pedofili si ucigasi. Cu acestia vrei sa votezi? Noi stim cat de inerte sunt organele de drept din Moldova. Peste hotare, insa, sunt mult mai operativi: pentru falsificarea unui document oficial, calomnie in adresa multor persoane, umilinta unui stat vecin, Dodon nu va putea sa mai iasa din tara. Va merge la Durlesti si fuga inapoi la Primarie; tot cu frica sa nu fie arestat de politia locala. NU LE MAI DAM NICI O SANSA comunistilor! Avem rezerve si in resursele electoratului. Numai toti trebuie sa iasa la votare. Sa jertfeasca pentru viitorul copiilor si nepotilor un singur vot. Celelalte - frigarui, nunta, pescuit etc. - pot astepta vreo 30 minute. INAINTE, CU DORIN, PENTRU CHISINAU !