Friday, April 17, 2009

MARTEA ROSIE

Comunistii au gasit un "tag" pentru 7 aprilie pe care il promveaza insistent prin media si populatie, diseminand minciuna si dezinformarea despre realitatile de martea trecuta.

Adresarea televizata a presedintelui in exercitiu Voronin a fost contradictorie - critica vehement si ameninta opozitia dupa care ii chema la impcare, in acelasi fel s-a purtat fata de Romania - ca si cum ai spuipa pe cineva in fata dupa care sa il acuzi ca nu-ti este amic/prieten.

Tratatele nesemnate, mentionate de Voronin, au fost ultima data discutate in iunei 2008 - MAEIE al RM urma sa invitate colegii sai romanai la urmaotoarea runda. Autoritatile de la Chisinau asa si nu au adresata aceasta invitatie. Textul tratatului de baza nici macar nu este negociat pana la capat, iar Romania deja propusee Chisinaului ca acest Tratat sa fie unul EUROPAN, o alta "absenta" acuzata de Voronin. Tratele de frontiere - Romania a recunoscut RM in calitate de succesor al frontierei URSS s trataelor cu aceasta, astfel incat recunoaste frontierele acesteia asa cum au fost, dea ceea sugerand sa seneze un Tratat privind REGIMUL de frontiere. Deci o chestiune tehnica, nu politica, cum vrea sa o prezinte Chisinaul. Iata adevarul.

De "prietenia" PCRM fata opozitie si intimidari nici nu mai spun - comunistii intentionat au intins proceseul de verificare, renumarare, etc ca sa ajungem in Pasti - este o tactica veche URSS, vezi si faptul ca Rusia a planificat atacul asupra Georgiei folosind aceiasi logica.

Deci "martea neagra" - e timpul sa spunem lucrurilor pe nume, despre instigatorii "negasiti" sau eliberati, despre vandalii "intamplatori" - deja stim totul - sa spunem lucrurilor pe nume 7 Aprilie este "Martea Rosie".

No comments: